Voluntariat

T’agradaria ajudar al GEN-GOB? Tens ganes de contribuir a la conservació de la Mar? Tens habilitats, coneixements, experiència que ens poden ser d’ajuda per protegir i conserva el medi marí?

 

Si estàs interessat posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu al mail: posidonia@gengob.org

Fes-te voluntari/voluntària del GEN-GOB!

Organitzam activitats de voluntariat en diferents àmbits i espais naturals, de les quals tens un petita mostra a continuació. Recorda que la millor manera de seguir-nos és a través de les nostres xarxes socials.

Xarxa de Vigilància Ambiental

Xarxa de voluntaris creada a partir de la suma d’esforços de tres entitats: la Creu Roja Espanyola, l’Associació de Voluntaris d’Eivissa i el GEN-GOB. Té com a objectiu principal conscienciar als usuaris nàutics de la importància de conservar les praderies de Posidonia oceanica. Pots participar en la campanya d’estiu repartint fulletons informatius a peu de platja, o a la mar mitjançant paddle surf o piragua.

Ciència ciutadana

Participació en campanyes per reconèixer algues invasores i la identificació del mol·lusc Dendropoma lebeche. També s’ofereix la possibilitat de realitzar immersions durant l’estiu per documentar i caracteritzar l’estat de les praderies de Posidonia oceanica.

Parc Natural ses Salines

En col·laboració amb el Parc Natural de ses Salines, s’organitzen activitats per eradicar flora invasora i replantar espècies autòctones.

Voluntariat litoral

Realitzam jornades de voluntariat a les zones litorals per identificar i sensibilitzar al voltant de problemàtiques diverses, com els residus, contaminació marina, espècies invasores, microplàstics que ens arriben per mar, etc.

Voluntaris professionals especialitzats

Professionals en el camp de la biologia marina, fotografia submarina, disseny web, traductors… són benvinguts per aportar els seus coneixements i recursos a les campanyes que tenim en marxa.